11 feb 2015

Instal·lació d'APP Inventor


El primer pas és instal·lar correctament l'App Inventor. Malgrat és un programa que s'utilitza on-line, i on tot el que generem queda emmagatzemat al núvol, cal que l'ordinador on es treballarà tingui l'emulador correctament instal·lat pels casos on hi ha possibilitat d'utilitzar un dispositiu mòbil real.

App Inventor funciona completament al núvol, sense cap necessitat d'instal·lar res. Ara bé, per anar provant les apps a mida que es van construint hi ha tres opcions:


  • Connectar el dispositiu Android i l'ordinador a una mateixa xarxa wifi. És l'opció recomanada i la que funciona de forma més senzilla sense necessitat d'instal·lar res a l'ordinador. 

  • Connectar el dispositiu Android a l'ordinador via USB. Funciona correctament, però cal tenir els drivers del dispositiu i instal·lar-los a l'ordinador. En un centre on cada alumne pot tenir un dispositiu diferent i on passen molts alumnes per cada ordinador és una opció complicada de mantenir. 

  • Utilitzar un emulador de dispositiu Android. Funciona correctament, encara que no transmet les mateixes sensacions als alumnes utilitzar un dispositiu físic que un emulador. D'altra banda permet veure el funcionament de l'app sense haver de tenir cap dispositiu. Aquesta opció implica haver d'instal·lar un emulador a l'ordinador; a més a més, només està documentada la instal·lació de l'emulador per Windows i Mac. 


PRIMERES PASSES
1. Has de registrar-te com a usuari en appinventorMIT amb el teu compte de google
2. Configuració de l'ordinador



0 comentarios:

Publicar un comentario