20 feb 2015

Les extensions a Google Chrome

Google Chrome és un navegador web que té com a característiques principals la seva extrema senzillesa, la seva rapidesa o la seva estabilitat. Però sobretot és la seva alta capacitat de personalització i la funcionalitat de les seves extensions.

Les extensions de Chrome són petits programes que afegeixen noves funcions que el navegador no té per si mateix, i que personalitzen i milloren l’experiència de navegació.
Les podem trobar a la Chrome Web Store.

He recollit algunes de les que utilitzo:

1. Momentum


Momentum canvia la teva pàgina d'inici amb una fotografia, l'hora, el temps, llistat de tasques etc...






2. ShortenMe

A vegades volem reduir l'extensió d'una URL per poder fer tweets.  ShortenMe és una extensió que afegeix una icona a la barra d'eines de Chrome i amb la que es redueix la extensió d'una adreça web (URL), també ens permet mostrar-la en codi QR.



3. qSnap


qSnap és una extensió que permet capturar pantalles del nostre escriptori complet o una part, també agregar formes, text,etc. Una vegada acabada l'edició es pot descarregar la imatge a l'ordinador o compartir-la a les xarxes socials.


4.  OneTab


OneTab és una eina que ens permet gestionar totes les pestanyes obertes en Chrome transformant-les en una llista molt senzilla d'accedir. Si tanques el navegador per accident, OneTab guarda les pestanyes.



5. Google Traductor

Google Traductor ens ajuda a traduir textos, ja que normalment moltes web que cerquem estan en anglès, etc.



6. Pin it

Pin it permet afegir imatges de la web a Pinterest










0 comentarios:

Publicar un comentario