26 abr 2017

Efecte Swipe (Lliscar el dit) amb APP Inventor


L' efecte Swipe o "lliscar el dit"és un efecte bastant comú en nombroses aplicacions mòbils.
Si tenim una llista d'imatges que volem mostrar a la nostra APP, el més senzill  és col·locar-les totes amb noms correlatius, això és: 1, 2, 3 , ...etc. sense oblidar-nos de la seva extensió corresponent ja sigui ".png" o ",jpg".

Descarregar les imatges

1.Obrir APPInventor
2. CREATE APPS. Recordeu el vostre usuari (correo gmail) i contrasenya
3. START NEW PROJECT. Anomeneu-lo Flung Recordeu que no accepta espais
4. En el dissenyador hem d'afegir: - un canvas i un notificador

Les imatges les carregarem sobre un component de tipus Canvas(Llenç) i seran desplaçades conforme al moviment del dit de l'usuari.

Utilitzant aquest llenç controlarem l'esdeveniment flung (Llançat) així com l'adreça del dit de l'usuari. Es pot desplaçar lleugerament cap amunt o cap avall per això utilitzem la funció valor absolut i en funció d'ella incrementarem o disminuirem la posició actual de l'índex sobre la llista que mostra les imatges. Simplement com a consideració a l'anterior és que hem de tenir en compte que arribats a l'índex 0 o a l'índex que té el nombre d'imatges + 1 tindrem literalment que "donar la volta".




5. A l'apartat blocs
En primer lloc donarem valor a les variables








1 comentarios:

Existen más plantillas WordPress premium como luego verás, pero en estas dos pasarelas podrás comprar temas responsive, rápidos, muy personalizables y optimizadas para los motores de búsqueda (Seo).

Publicar un comentario